/
  • Home
  • Our work
  • News
  • De campagne 'Geeft u mij een mama cadeau' heeft vele harten geraakt!

Nieuws

De campagne 'Geeft u mij een mama cadeau' heeft vele harten geraakt!

reading time 2 min.
Hart voor Kinderen
10-11-2014 15:52
In de maanden september en oktober 2014 vond de jaarlijkse campagne van Hart voor Kinderen plaats. Dit jaar onder de titel: ‘Geeft u mij een mama cadeau’.   

Erna Neuteboom (initiatiefneemster), Naomi VanDamme (Child-Flower), en Tamara Murris  werden werden allen geïnterviewd door Jan van den Bosch in het tv-programma ‘Hour of Power’, op RTL5. De reacties die naar aanleiding van deze uitzendingen zijn binnengekomen, waren overweldigend!

Erna Neuteboom: ‘Ik geloof dat het veel mensen raakt als je de kinderen zonder ouders – kwetsbaar en verlaten – onder ogen komt.' Door de campagne hebben we die kinderen een gezicht gegeven. Dat er mensen bereid zijn om deze kinderen te steunen, vind ik hartverwarmend. Nu kan er echt wat gaan veranderen in hun jonge levens!’
 
Van het gedoneerde geld kan Hart voor Kinderen het volgende betekenen:
 
  •       492 weeskinderen krijgen een ‘troostpop’ met begeleiding,  een pop die door middel van een microkrediet door moeders in Haïti worden gemaakt. Een win-win situatie!
  •       In Oeganda krijgen de kinderen een speeltoestel; er was tot nu toe geen speelmogelijkheid. Ook krijgt de school waar de kinderen van Hart voor Kinderen naartoe gaan een stencilmachine. Een simpel middel waardoor er direct veel eenvoudiger les kan worden gegeven!
  •       Dankzij de nieuwe maandelijkse donateurs zijn er drie nieuwe gezinnen met elk vijf kinderen die nu in hun onderhoud worden voorzien.

Namens alle kinderen; bedankt voor uw steun!
Important more people hear this?

Actueel nieuws

Help today.

Donate directly.

15,-

Hart voor Kinderen

Postal Address:
Postbus 160
1250 AD Laren
The Netherlands

Visiting Address:
Johannes Geradtsweg 24b
1222 PT Hilversum
The Netherlands

Telephone: (31) 35 - 772 11 04

Donate to: NL41INGB0000004520 (BIC: INGBNL2A)
 
KvK: 32136226
ANBI RSIN 8195 25 339
© 2024 Heartforchildren - Disclaimer / privacy statement - Sitemap